KAPSAPIRUKAS








5 supilusikatäit sõelutud jahu
5 kanamuna
200 grammi hapukoort
200 grammi majoneesi
1 teelusikatäis küpsetuspulbrit
1 teelusikatäis tärklist
100 grammi tükeldatud sinki või vorsti
soola, pipart, võid
1 väiksem kapsapea


Kuumuta ahi 180 kraadini. Tükelda kapsas ja sega näputäie soolaga läbi.
Aseta lahtikäiva koogivormi põhja (läbimõõt 20-23 cm ) küpsetuspaber. Määri küljed ja põhi võiga. Kui te soovite, siis võite kapsad kergelt võiga läbi praadida aga mulle meeldib just see, et kapsas jääb kergelt krõmps.




Kata koogivormi põhi umbes poole koguse tükeldatud kapsaga. Lisa osa vorstist või singist.



Sega omavahel ülejäänud ained ja vala pool kogusest kapsastele. Puista ülejäänud kapsatükid taignale, lisa vorstitükid ja vala taignamass peale.




Võid muidugi teha seda ka täiesti ilma singita aga ma arvan, et sink või vorst täiendab maitset ja teeb lihasõprade meele rõõmsaks. 
Küpseta umbes 40 minutit ahju alumisel tasemel.




Serveeri koos hapukoorega. Täiuslik tulemus!



Kui lumehelves on oma mustri poolest täiuslik, kas sa ei arva, et sedasama võib öelda millegi nii võimsa kohta nagu on sinu elu?








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar