Kodujuustupirukas singiga






Krõbe koorik, mahlakas ning maitsev sisu - see on kõik, mida sa vajad ühelt õnnestunud pirukalt!

400 grammi kodujuustu
4 supilusikatäit hapukoort
6 supilusikatäit jahu
3 kanamuna
100 grammi sulatatud võid
150 grammi riivitud juustu täidiseks + 50 grammi katteks
200 grammi sinki
24 cm läbimõõduga koogivormi
musta pipart


Sega kõik ained omavahel, maitsesta ja vala võiga määritud koogivormi.







Kuumutage ahi 180 kraadini ja küpsetage ahju keskmisel tasemel ca 20  minutit, seejärel raputage peale riivitud juustu ja küpsetage seni, kuni juust on saanud õrnalt pruunika kooriku.




Tõsta ahjust välja ja lase puhta köögirätiku all seista vähemalt 10 minutit. Serveeri koos värskete köögiviljade või salatiga.




Juustusõprade uus nauding!!!


Elu on mõttekas siis, kui inimene saab olla intensiivsem, teadlikum, virgem eilsest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar