Sidruni - toorjuustukook






Tänase pidupäeva puhuks üks mõnus koogikene. 
Kui te nüüd kohe käised üles käärite, siis saate õhtul ka kooki maitsta. 


150 grammi Digestive küpsiseid
40 grammi võid
2 dl vahukoort
250 grammi Mascarpone toorjuustu ( toasoe )
1 purk kondenspiima
3 sidruni mahl
2 sidruni koor
Kaunistuseks marju, sidruniviile jne.


Purusta küpsised ja sega need sulatatud võiga läbi. Aseta lahtikäiva koogivormi põhja küpsetuspaber. Vala küpsisesegu vormi ja suru kergelt põhjale kinni. Aseta seniks külmkappi kuni valmistad täidist.
Vahusta vahukoor ning sega see toasooja toorjuustuga. Pressi sidrunitest mahl välja ja riivi kahelt sidrunilt koor. Sega eelnevalt valmistatud massi.



Vala sisse kondenspiim ja sega korralikult läbi.




Vala täidis küpsisepõhjale ja aseta külmkappi vähemalt 4 tunniks tahenema, soovitav isegi üleöö aga kindlasti on kook peale mõnetunnist seismist söömisvalmis.
Kaunista kook hapumate marjade ja - või riivitud sidrunikoore ning tükkidega. 



Kõiges peale emaarmastuse võib siitilma lehkavas sõnnikuhunnikus kahelda. Aga ema on see, kes su ilmale toob, sind algul oma ihus kannab. Mida teame meie tema tunnetest? Aga ükskõik, mida ta tunneb — see vähemasti peab olema tõeline. Peab. 



Nojaa veel üks tähelepanek elust enesest! 


Emal kulub paarkümmend aastat, et teha pojast mees ja siis teeb üks teine naine temast paarikümne minutiga poisikese.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar