LÕHEPIRUKAD







Enne magusat tuleb ikka suutäis soolast süüa ja seekord valmistame ühe ampsu mini- lõhepirukaid. Äärmiselt lihtne valmistada ja tõeliselt hõrgu maitsega.

100 grammi grillitud või praetud lõhe
2 supilusikatäit majoneesi
1 keedetud kanamuna
1 peotäis rohelist sibulat
värskelt jahvatatud musta pipart
lehttaigent
1 munakollane
1 supilusikatäis piima

Kui teil pole juba valmis grillitud lõhetükki, siis tuleks alustada esmalt sellest. Grillige või praadige lõhetükk ning jahutage. Hakkige roheline sibul, kanamuna ja lõhe.  Segage majoneesiga ning maitsestage musta pipraga. Lehttaignast tuleks lõigata ruudukujulised tükid. ( 5x5 cm )Kuumutage ahi 200 kraadini.

Määrige lehttaignaruudud muna-piima seguga.




Tõstke keskele umbes teelusikatäis täidist.




Suruge ääred kokku ja määrige muna-piima seguga mõlemalt poolt.





Küpsetage ahju keskmisel tasemel ca 15 minutit.

Naudi koos rohelise tee või klaasikese külma piimaga.






Iga tänane hetk on väärtuslikum kui homsed unistused, sest liivaküngas on igale valmis seatud ja sa pead oma ülesannet täitma juba täna.













Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar