Singi-juustu pirukad toorjuustuga






Hommikused rõõmud - suussulavad pirukad sulatavad ka kõige jäisemad südamed ja teevad meele rõõmsaks. Lihtne valmistusviis, lihtsad komponendid. Ajaline protsess koos küpsetamisega ca 30 minutit. Kogusest piisab neljale inimesele.

270 grammi lehttaigent ( 1 suur plaat või ühendage rullimisega omavahel väiksemad. Ärge rullige liiga tugevalt.)
50 grammi toorjuustu
100 grammi sinki
80 grammi riivitud juustu
Tilk piima määrimiseks, musta pipart maitsestamiseks.

Kuumutage ahi 180 kraadini. Laotage lehttaigen laiali ja määrige see toorjuustuga, laotage peale singiviilud ja katke need riivitud juustuga.


Rullige pikkupidi kokku ja lõigake keskelt pooleks.



Keerutage ettevaatlikult poolitatud taignarulle nii, et paar keerdu jääb peale ja ühendage otsad omavahel.


Määri pealt piimaga ja raputa peale värskelt jahvatatud pipart. Küpseta ahju keskmisel tasemel ca 20 minutit.
Naudi koos kohvi või külma piimaga. Kindlasti saab sellest sinu pere üks maitsvamaid hommikusööke.




Ei ole päevi, mis meid riivamata mööda lendaks, me peame muutuma, et ajas olles endaks jääda.










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar