Cannellonid juustu ja hakklihaga



Pastasõpradele midagi head. Samas ka lihasõpradele :-). Nii suurtele kui väikestele. Üks igavesti hea ahjuroog. Ajaliselt peaks arvestama vähemalt  1 tunniga. Esmalt komponendid.

1 pakk  ( 250 grammi ) eelkeedetud cannellonisid

400 grammi hakkliha
1 sibul
2 küüslaugu küünt
sool, pipar
2 muna
1 teelusikatäis värsket vöi kuivatatud peterselli
4 dl toidukoort või vahukoort
100 grammi riivitud juustu



Prae hakkliha koos sibula ja küüslauguga, lisa tükeldatud peterselli, soola, pipart. Cannellonid võib 5 minutiks kuuma vette panna aga see ei ole oluline kui asetate need sobivasse nõusse niimoodi, et kõik oleks koore-munaseguga kaetud. Täida cannellonid lusikaga. Aseta võiga määritud vormi. Vahusta munad ja lisa toidukoor, vispelda hästi läbi. Kalla segu torudele, lisa riivitud juustu ning aseta ahju küpsema 30 minutiks. ( 180 kraadi ). Ära usu seda 25 minutilist silti pakendil, selle ajaga jäävad torud päris kõvaks. Juustu võid alati rohkem panna  :-).




 Kata peale 30. minutilist küpsemist fooliumiga ja lase küpseda veel ca 20 minutit. Lülita ahi välja ja lase seista omas kuumuses veel 10 minutit. Serveeri tomatikastmega. 







See on lihtsalt hea !
















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar