Banaani-pähklikreemitäidisega kringel





Laisal pühapäevahommikul võtame ka köögis vabalt ja valmistame ühe eriti lihtsa kringli kohvi või tee kõrvale.
Vajate selleks:

600 grammi lehttaigent ( 1 suur plaat)
2 banaani
4-5 supilusikatäit pähklikreemi ( poes leidub neid suures valikus erinevatelt tootjatelt, võite valmistada ka ise aga see on juba aeganõudvam töö.)
50 grammi tumedat või piimašokolaadi
1 munakollane määrimiseks
mandlilaaste, tuhksuhkrut



Sulatage lehttaigen ja rullige see üle, taigna paksuseks võiks jääda 3-4 mm. Viilutage banaanid umbes 2-3 cm suurusteks tükkideks. Asetage taigna ühte serva väikeste vahedega banaanitükid, valage üle pähklikreemiga.Taignaplaadi teise otsa lõigake sisse ca 3 cm vahedega ribad ja seda kuni poole plaadini.Määrige munakollasega.




Rullige taigen ettevaatlikult kokku ja ühendage omavahel. Määrige pealt munakollasega, puistage peale mandlilaaaste ja riivitud šokolaadi. 
Küpsetage eelkuumutatud ahjus, keskmisel tasemel 180 kraadi juures ca 45 minutit. Jahutage ja puistage peale tuhksuhkrut.



Head isu ja toimekat päeva kallid teekaaslased!






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar