500 grammi Mascarpone toorjuustu
350 grammi Mesikäpa kakaomaitselise kreemtäidisega küpsiseid
50 grammi võid
200 grammi 30 % hapukoort
4 kanamuna
1,5 dl suhkrut
1 teelusikatäis vaniljesuhkrut
näputäis soola
Purusta kõigepealt umbes 10 küpsist väikesteks tükkideks. Sulata või ja sega see küpsisepuruga. Võta 24 cm läbimõõduga koogivorm ja kata selle põhi küpsetuspaberiga. Vala saadud segu vormi ja suru see ühtlaselt laiali.
Purusta nüüd ülejäänud küpsised. Võta toorjuust ja sega sisse suhkrud ning näputäis soola. Vahusta. Lisa ükshaaval kanamunad ja hapukoor ning sega sisse pool küpsisepurust.
Vala saadud segu koogipõhjale. Puista peale ülejäänud küpsisepuru ja küpseta eelkuumutatud ahjus 160 kraadi juures tund aega. Jahuta ja aseta seejärel kook külmkappi umbes 4 tunniks tahenema.
Serveeri koos aedmaasikate või sokolaadikastmega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar