UPUTATUD JA PANEERITUD KANAMUNA






Tõhus hommikusöök annab päevale õige hoo ja see siin on munasõpradede midagi erilist ja tavapäratut. Lihtne, kiirelt valmiv ja mis peamine-maitsev ning toitev. Sa ei vaja sööja kohta rohkem kui kahte kanamuna ja natukene oma lemmik salatit. Seda imelist toitu võib kasutada ka niisama võileiva vahel. Määri leib või sai majoneesiga, aseta selle peale salatileht, salatilehele paneeritud muna ja suru teine saia või leivapool õrnalt peale.
 Voila !

Sööja kohta :
2 muna
1 teelusikatäis soola
1 teelusikatäis äädikat
1 liiter vett

Alustagem munade keetmisest. Kui Te pole varem kooreta muna keetnud, siis lööge muna tassi ja valage see juba lusikatäie äädika ja näputäie soolaga maitsestatud keevasse vette. Mõni lööb keevale veele lusikaga mööda potiäärt hoo sisse ja valab seejärel muna keerlevasse veesüvisesse aga see pole tegelikult vajalik. Tehke nii nagu meeldib. Soovitan teha lihtsalt paar muna korraga. Keetmisaeg võiks jääda 2 kuni 4 minuti vahele. Mõnele meeldib vedelam, teisele kõvem.
Munad keedetud, siis tõsta need ettevaatlikult vahukulbiga majapidamispaberile nõrguma.
Paneerimiseks vajad natukene riivsaia, jahu, kanamuna ja toiduõli.



Tõsta kooreta keedetud kanamuna esmalt jahusse,siis klopitud kanamunasse mis on maitsestatud musta pipra ja soolaga ja seejärel rulli muna õrnalt riivsaias. Kuumuta pann, lisa tilk õli ja prae muna mõlemalt poolt kuldkollaseks. 





Serveeeri koos salati või lihtsalt võileival. Anna oma päevale hoogu !!!!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar