Koorene pasta grillitud seafilee ja suhkruhernestega









Pasta kuulub vaieldamatult minu lemmikute hulka, see sobib praktiliselt kõigega ja mis peaasi, lihtne ja kiirelt valmistatav. Tulemus on alati vinge !
Kõige suurem probleem on suhkruhernestega, kui sa just pole neid ise külmutanud, kauplustest niisama lihtsalt alati ei leia aga uskuge see roog on tegemist väärt ja iga suutäis on nauding.

Seega varu  valmis:

500 grammi penne pastat
1 sibul 
1 küün küüslauku
0,5 punast paprikat
2,5 dl. vahukoort
1 suurem porgand
150 grammi rohelist suhkruhernest
120 grammi grillitud sealiha sööja kohta
näputäis soola,pipart
1 tsillikaun, tilli, peterselli
50 grammi võid
õli, balsamico äädikat





Esmalt lõika porgandist ja paprikast peenikesed ribad, sama tee sibula ja küüslauguga, rösti kõik pannil kõrgel temperatuuril kolme minuti jooksul tükikese või ja õliga läbi. Maitsesta. Lisa vahukoor ning suhkruherned.
Maitsesta sealiha soola ning pipraga. Pintselda üle õliga ja jäta toatemperatuurile seisma 15 minutiks. Pane vesi keema, maitsesta soolaga.  500 grammi pasta keetmiseks peaks olema ca 5 liitrit vett. Keeda pastat ca 7 minutit, kurna. Lisa röstitud juurviljad koos vahukoorega. Sega hästi läbi. Grilli lihatükk ja viiluta see meelepärasteks tükkideks. Serveeri koheselt, lisa paar tilka balsamico äädikat ja näputäis tükeldatud tsillit.










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar