Hakkliharullid mozzarella ning kevadsibulaga








700 grammi hakkliha

3 kanamuna
100 grammi mannat
1 supilusikatäis sinepit
1 teelusikatäis soola
0,5 teelusikatäit musta pipart
80 grammi rohelist sibulat
1 tomat
125 grammi mozzarellat


Paneeringuks vajad eraldi mannat ja seda umbes 150 grammi.



Sega hakkliha tükeldatud  kevadsibula ja tomatiga, lisa maitseained ning kanamunad. Sega korralikult läbi ja jäta ca 20 minutiks tõmbama. Viiluta mozzarella ja seejärel lõika viiludest umbes poole sentimeetrised ribad.





Jaga hakkliha ühtlasteks kogusteks, ehk ühe rulli jaoks on täiesti piisav 65-70 grammi. Vajuta laiaks ja aseta keskele üks juustupulk.





Suru ääred kokku ja veereta rulli õrnalt  mannas.





Küpseta kuumal  pannil igat külge umbes pool minutit, seejärel tõsta ahjuplaadile ja küpseta eelkuumutatud ahjus 200 kraadi juures 25 minutit. Serveeri koos jääsalati, pesto ning hea balsamico äädikaga. Värske kartul pole paha.









Enamik inimesi vaatab, mis neil hetkel on, ega näe, mis neil olla võiks.

Albert Einstein, 1879-1955






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar