Kodune Sochnik kohupiimaga







Nii lihtne, nostalgiline, hea ja magus suutäis. 

230 grammi jahu
1 teelusikatäis küpsetuspulbrit
2 kanamuna
80 grammi võid
200 grammi kohupiima
2 supilusikatäit hapukoort
5 supilusikatäit suhkrut
kaunistuseks tuhksuhkrut

Sega omavahel hästi läbi toasoe või ja 3 supilusikatäit suhkrut. Lisa hulka 1 kanamuna ja klopi hästi läbi. Järgmiseks sega omavahel kohupiim, ülejäänud suhkur, hapukoor ja 3 supilusikatäit jahu ning kanamuna. Ülejäänud jahu sega küpsetuspulbri ning soolaga ja lõpuks vala jahu hulka võist, suhkrust ja munast saadud mass.
Sõtku käte abil taigen läbi ja jäta 10 minutiks külmkappi tahenema. Kuumuta ahi 200 kraadini. Võta taigen ja rulli see umbes 0,5 cm paksuseks. Lõika õlle või mõne suurema klaasiga taignast välja põhjad. Tõsta keskele lusikatäis kohupiimamassi ja tõsta üks äär peale, kahvliga võib ääred nurkadest kergelt kokku suruda.



Küpseta ahju keskmisel tasandil 200 kraadi juures ca 20 minutit. Viimased 2-3 minutit võiks võimalusel kasutada pöördõhku.






Lõiguke loodetavasti augustis ilmuvast raamatust 
 " Tiivutud inglid" 

Naine võttis käekotist sigareti ning süütas selle peene, kristallidega kaetud tulemasinaga. Puhkus siis suitsu lae poole ja vaatas Hansule otsa.
" Mira," ütles ta ja küsis järgmiseks miks Hans nii üksi on ja kas ta seltsi ei vaja?
Hans tutvustas ennast ja ütles, et võib temaga paar kokteili juua küll, sest kiiret tal pole kuhugi. Naine tegi talle selgeks, et on lätlanna ja häbenematult teavitas ennast olema puhkusel oleva kõrgklassi prostituudi. Hans muigas pead kõrvale pöörates.
Prostituut ja puhkusel.
Mira ütles, et ta ei häbene seda ja kindlasti teenib ta Hansust vähemalt kümme korda rohkem ning seda isegi poole kuuga. Tema tunnihinne ei olevat sugugi madal ja igaühega ta ei keppivatki.
Nii otse ütleski.




















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar