PEEKONI-HAKKLIHARULL






Taigen :


3 keedetud kartulit

2,5 dl rukkijahu
1 teelusikatäis küpsetuspulbrit
1 muna
80 grammi võid
näputäis soola ja musta pipart

Riivi kartul ja sega see korralikult pehme võiga, lisa rukkijahu kuhu on eelnevalt lisatud sool, pipar ja küpsetuspulber. Sega hästi läbi ja lisa kanamuna. Mudi sõrmede vahel kuni oled saanud korraliku taignapätsi. Pane 30 minutiks külmkappi tahenema.





Rulli taigen laiali, ürita moodustada ristkülik. Laota peale täidis, mis koosneb järgmistest komponentidest:


 75-100 grammi peekoni

100 grammi praetud hakkliha
25-30 grammi röstitud sibulaid

Aseta taignale peekoniribad. Ühele poolele praetud hakkliga ja röstitud sibulad. Keera ettevaatlikult rulli.





Määri pealt piimaga ja tõmba noaga peale triibud.





Küpseta eelkuumutatud ahjus 190 kraadi juures ca 35 minutit. Peale ahjust väljatõstmist lase rullil rätiku all hingata umbes 10 minutit ja seejärel lõika rullist umbes 1 cm paksused lõigud.





Sobib nii külma kui sooja suupistena.





Universumis on üks punkt, mille parandamise vajaduses võid kindel olla — sina ise.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar