KAKAO-BAYLEIS`E KREEM VAHUKOOREGA







Kord nädalas tuleks end hellitada millegi mõnusaga, mis laseb sind argipäeva toimetustest kasvõi korraks eemale viia. Meie tänaseks hingekosutajaks on selline valik.

500 ml vahukoort
4 lehte zelantiini
2 dl suhkrut
1 teelusikatäis vaniljesuhkrut
2 teelusikatäit kakaod
20 grammi Bayleis likööri ( Vana Tallinna kooreliköör ajab ka asja ära )
tilgake vett
Kaunistuseks riivitud sokolaadi ja-või marju

Pane zelantiinilehed külma vette ligunema. Sega omavahel suhkur ja kakao. Vahusta ca 350 ml vahukoort kergelt, lisa  sellele suhkru ja kakao segu. Sega läbi. Pigista zelantiinist suurem osa vett välja ja sulata see  tilgas vees. Vala saadud vedelik vahukoore massi. Lisa ka liköör. Vahusta veel paar minutit ja tõsta seejärel kreem tassidesse või pidulikemal puhkudel pokaalidesse. Pane külmikusse tahenema umbes tunniks.
Mikserda enne serveerimist ülejäänud vahukoor koos vaniljesuhkruga ja kaunista saadud massiga tahenenud kreem. Puista peale riivitud sokolaadi ja lisa näiteks värskeid poolitatud maasikaid.

Mõnusat olemist ja naudinguid...


 Õige varsti ilmub paberkandjal uus raamat 
https://www.rahvaraamat.ee/p/tiivutud-inglid/779963/et?isbn=9789949811168









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar