RIISINUUDLID LILLKAPSA JA KRÕBEDA PEEKONIGA







Jällegi üks imelihtne ja maitsev roog. Valmistamisaeg jääb julgelt alla poole tunni, nii et seda on hea valmistada isegi peale pikka tööpäeva.

1 pakk riisinuudleid
1 pakk viilutatud peekonit ( hea, kui on suitsetatud )
2,5-3 dl vahukoort/ toidukoor 
100 grammi riivitud juustu
0,5 kg lillkapsast
50  grammi võid
musta pipart, soola, tilli kaunistuseks ja maitseks

Peske ja riivige lillkapsas. Pange suuremasse anumasse vesi keema, lisage sool. Küpsetage peekon ahjus 250 kraadi juures lühikese aja jooksul krõbedaks. Jahutage.



Kui vesi on keema läinud, lisage nuudlid ja lülitage kuumus välja. Laske nuudlitel kuumas vees seista kuni 5 minutit. Kurnake ja loputage külma veega. 
Teises kastrulis sulatage nõrgal kuumusel või, lisage vahukoor ja riivitud lillkapsas. Kuumutage 5 minutit ja lisage riivitud juust. Kui juust on sulanud, valage sisse riisinuudlid ja segage hästi läbi. Murdke 3-4 krõbedaks küpsenud peekoniviilu tükkideks ja segage see nuudlite hulka. Paar tervet viilu võib jätta ka kaunistuseks. Enne serveerimist, lisage värskelt jahvatatud pipart ja tükeldatud või terve tillioks.




Elu on lõputu areen, aja jooksul me tuleme, näeme ja lahkume areenilt, kuid raamatud jäävad areenile ka peale meid, ükskõik millisel kujul.  Igas raamatus on midagi sellist, millest võib õppida ja muuta ennast ning areeni paremaks. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar