HAKKLIHARULL SPINATI JA JUUSTUGA





Hakklihast annab teha päris põnevaid toite ja see siin on igatahes minu jaoks hakkliharullide Rolls - Royce 😀 Meeleldi jagan seda suurepärast maitset kõigi Teiega.

800 grammi hakkliha 
1 sibul
1 tl. soola
2 kanamuna
2 supilusikatäit riivsaia
0,5 t. musta pipart
250 grammi viilutatud peekonit ( suitsumaitseline oleks parim )
6 viilu juustu
peotäis värsket spinatit

Sega hakkliha maitseainete, tükeldatud sibula, riivsaia ja klopitud kanamunadega. Võta väiksem ahjuplaat ja kata see fooliumiga. Suru hakkliha ühtlase kihina plaadile. 



Aseta hakklihale juustuviilud ja neile omakorda spinat.



Tõsta nüüd foolium ettevaatlikult ühest servast üles ja rulli hakkliha kokku.



Aseta ahjuplaadile uus kiht fooliumi ja õlita see kergelt. Täida plaat täies pikkuses peekoniviiludega ja tõsta hakkliha rull peale. Tõsta fooliumi serv üles ja rulli uuesti kokku.



Kuumuta ahi 220 kraadini. Keera  ümber hakkliharulli foolium ja küpseta ahju keskmisel tasemel ca 50 minutit. 
Kui soovid krõbedamat pealmist pinda, ava peale 35. minutilist küpsetamist foolium.
Lülita ahi välja ja jäta rull veel ca 10 minutiks ahju tõmbama.
Lisandina sobib hästi ahjus küpsetatud tatar ja adzika või terav tomatikaste. 



Uus nädal, uued tuuled. Katsetage julgelt uusi maitseid, ärge kahelge oma valikutes!!!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar