KRÕBEDAD PANNKOOGID






Täna on pannkoogipäev! Teeme natuke erilisemad kui muidu kombeks. Friteeritud ja täidisega!
Erilist kunsti siin ei ole, kõige aeganõudvam on vast paneerimine aga üldiselt väga lihtne ja mõnus vaheldus.
Pannkoogid :

3 dl piima
4 dl jahu
4 kanamuna
näputäis soola

Segage ained omavahel läbi ja jätke natukseks ajaks toatemperatuurile seisma.

Paneeringuks :

150 grammi riivsaia
2 suhkruga vahustatud kanamuna ( suhkur 2 teelusikatäit)
100 grammi jahu



Täidiseks :

100 grammi, 2 telusikatäie suhkruga segatud marju-kasutasin mustikaid ja punaseid sõstraid.



Friteerimiseks 1 liiter toiduõli.
Küpsetage pannkoogid. Asetage keskele lusikatäis marju ja voltige tasku. Raputage õrnalt jahuga üle, kastke vahustatud munasse ja seejärel katke kõik küljed korralikult riivsaiaga.
Küpsetage kuumas õlis kuni pannkoogid on saavutanud krõbeda kooriku. Asetage majapidamispaberile nõrguma. 




Serveerige kohe vaniljekastme, marjade ja-või jäätisega.




Mõnus, lihtsalt mõnus!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar