Põhi :
320 grammi sidruniküpsiseid
120 grammi võid
Kreem:
600 grammi toorjuustu
1 supilusikatäis vedelat mett
1 purk kondenspiima (suhkruta)
2 dl vahukoort
100 grammi valget šokolaadi
2 sidrunit
10 lehte želantiini
Kaunistuseks:
2 laimi
Pese sidrunid puhtaks, riivi koor ja pressi sidrunitest välja mahl. Purusta küpsised ja sega sulatatud või ning poole riivitud sidrunite koorte kogusest. Võta lahtikäiv koogivorm ( 26 cm ) ja suru segu õrnalt põhjale. Aseta koogivorm külmikusse.
Pane želantiin külma vette lahustuma ja seejärel pressi lehtedest liigne vesi välja ning sulata želantiin sidrunimahlas. Sega vedelik kreemi sisse ning vala kreem seejärel koogipõhjale. Riivi peale laimikoort ning kaunista õhukeste poolikute laimiviiludega. Aseta kook ca 4 tunniks külmikusse tahenema.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar