Pannkookide tegemiseks on kindlasti sadu variante ja mooduseid, lisan endale väga mokka mööda oleva retsepti. Katsetasin seda retsepti kahte moodi - esimene variant oli munata ja lõpptulemus oli väga hõrk ja maitsev. Siin on muidugi natukene närvide mängu, sest ilma munata tainast pannil ümber pöörata on ise paras meistritöö. Tegelikult ei ole asi nii hull aga kindlasti on munaga tainast lihtsam töödelda, kuid maitse poolest jääb vähemalt minu meelest alla.
400 ml kookospiima
170 grammi jahu
4 supilusikatäit suhkrut
2 teelusikatäit vaniljesuhkrut
0,5 teelusikatäit kaneeli
näputäis soola
tilk vett vajadusel ja praadimiseks õli
Kellel soovi võib lisada 2 kanamuna aga sellisel juhul peate natukene jahu lisama, et tainas liiga vedel ei jääks.
Sõeluge jahu kaussi ja lisage kõik muud komponendid, vispeldage korralikult läbi ja jätke tainas 15 minutiks toatemperatuurile seisma.
Kuumutage pannil õli ja asuge küpsetama, kuumus ei tohiks olla väga kõrge, pigem natuke üle keskmise, muidu ei küpse taigen keskelt ära ja teil on tegemist, et pannkoogid ümber keerata. Iga pliit on erinev, seega peate selle üle keskmise kuumuse katsetamisel leidma.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar