PANNKOOGID KOOKOSPIIMA JA KANEELIGA

 


Pannkookide tegemiseks on kindlasti sadu variante ja mooduseid, lisan endale väga mokka mööda oleva retsepti. Katsetasin seda retsepti kahte moodi - esimene variant oli munata ja lõpptulemus oli väga hõrk ja maitsev. Siin on muidugi natukene närvide mängu, sest ilma munata tainast pannil ümber pöörata on ise paras meistritöö. Tegelikult ei ole asi nii hull aga kindlasti on munaga tainast lihtsam töödelda, kuid maitse poolest jääb vähemalt minu meelest alla.

400 ml kookospiima

170 grammi jahu

4 supilusikatäit suhkrut

2 teelusikatäit vaniljesuhkrut

0,5 teelusikatäit kaneeli

näputäis soola

tilk vett vajadusel ja praadimiseks õli

Kellel soovi võib lisada 2 kanamuna aga sellisel juhul peate natukene jahu lisama, et tainas liiga vedel ei jääks.

Sõeluge jahu kaussi ja lisage kõik muud komponendid, vispeldage korralikult läbi ja jätke tainas 15 minutiks toatemperatuurile seisma.

Kuumutage pannil õli ja asuge küpsetama, kuumus ei tohiks olla väga kõrge, pigem natuke üle keskmise, muidu ei küpse taigen keskelt ära ja teil on tegemist, et pannkoogid ümber keerata. Iga pliit on erinev, seega peate selle üle keskmise kuumuse katsetamisel leidma.


Ärge õli väga palju lisage, sest kookospiimas on omajagu rasva juba olemas. Serveerige oma lemmikmoosi, vahukoore, marjade või jäätisega. Igal juhul limpsite pärast sõrmed ja taldrikugi puhtaks!


 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar