Krõbedad poolkoivad Coleslaw salati ja peterselli-toorjuustu kastmega







Marinaad.


2 küünt küüslauku
1 sibul
1 teelusikatäis curryt
1 teelusikatäis safrani
1 sidruni mahl
sorts valget veini
1 teelusikatäis soola
0,5 teelusikatäit pipart
50 grammi oliiviõli
purustatud tsillit maitse järgi

Võta suurem kauss, kuhu sega kuivained ja lisa sidrunimahl. Lõika sibul rõngasteks, tükelda küüslauk ja lisa  kaussi,  vala juurde sorts veini ja lõpuks õli. Tõsta poolkoivad marinaadi ja lase külmikus seista 2-3 tundi, vahepeal võiks segada  korralikult.

Vahepeal võid teha valmis nii külma kastme kui ka salati. Salatiks vajad järgmisi juurvilju :

1 sibul

1 suurem porgand
300 grammi peakapsast 
100 grammi majoneesi
1 teelusikatäis soola 
50 grammi creme fraiche´t
näputäis suhkrut

Viiluta kapsas väga õhukeste viiludena, samuti sibul, riivi jämedalt porgand ning sega läbi majoneesi, suhkru ja creme fraiche või hapukoorega. Maitsesta veel  soola, pipraga. Kata kauss toidukilega ja aseta külmkappi. Tee valmis külm kaste.


175 grammi maitsestamata toorjuustu

2 supilusikatäit piima
50 grammi peterselli
1 teelusikatäis mett

Pane kogu materjal kõrgemasse nõusse ja purusta saumiksriga korralikult läbi, sool, pipar vastavalt vajadusele.


Järgmisena grilli poolkoivad korralikult läbi ja vajadusel järelküpseta  ahjus ca. 10 minutit. 









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar