Tegemist on Tai köögist pärit ampsuga, võid seda süüa vahepalana näppude vahelt või siis kerge lõunasöögina, lisandina sidruni-majonees või samad juurviljad, mida kasutad täidisena.
2 muna
1 supilusikatäis maisitärklist
Munad ja tärklis tuleks korralikult vispeldada ja asetada külmkappi seisma. Soovitavalt parema tulemuse nimel hoida külmikus 12 tundi, kuid kärsitumad saavad alustada ka paari tunni pärast. Soovitav siiski kauem hoida, sest ainult siis õnnestub munavõrk ideaalselt. Munasegu kilekotti ja pisike auk nurka, seejärel saad joonistada õlisele, kuumale pannile ilusa mustri.
Laota munavõrk lauale ja aseta sinna täidis, mille võid koostada vastavalt oma maitsele. Mina kasutan järgmisi aineid:
:
100 grammi kanaliha
100 grammi paprikat
100 grammi porgandit, mis on lõigatud väga peenikesteks ribadeks.
80 grammi krevette
pool sibulat
sool, pipar, koriander
Kuumuta juurviljad kergelt läbi, maitsesta ja lisa grillitud, viilutatud kanaliha ning krevetid. Moodusta munavõrgust rull, koonuse või mingi muu meelepärase kujundina. Võid kasutada ka korra kuuma vette kastetud salatilehti, et täidis paremini võrgus püsiks. Sidrunimajoneesi saad kui segad pool lusikatäit sinepit, 2 dl majoneesi ja 1 sidruni mahla ning 1 dl hapukoort. Maitsesta soola, pipraga.
วันมีเพื่อนที่ดี
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar