Seenesuflee juustuga



Lubasin küll iseendale, et nädalavahetusel ei postita midagi aga teen seda ikkagi. Seened jäid külmkapis silma ja mõtlesin neist mõnusa eelroa teha. Kasutan  kauplusest hangitud shampinjone.

150 grammi shampinjone

0,5 sibulat
1 küüslaugu küün
pipart,soola, õli
100 grammi juustu
2 muna

Siit jagub kahele pisikese nälja kustutamiseks.

Tükeldan seened, sibula, küüslaugu ja maitsestan. PS. Ära soolaga eriti liialda, ka juust on piisavalt soolane üldjuhul. Küpsetan pannil kergelt läbi. Juustu riivin ja lisan umbes veerand kogusest seentele. Segan läbi ja tõstan väikestesse vormidesse. Vahustan munavalged kõvaks vahuks ja tõstan seenesegule peale. Munavalgele raputan peale riivitud juustu.



Jahvatan peale tsillipipart ja tõstan eelkuumutatud ahju ( 200 kraadi ) ja küpsetan ca 10 -12 minutit. Kõrvale meisterdan lihtsa toorsalati värske kurgiga, milles rosepipra ja sidrunimahlaga marineeritud punane sibul. Grillitud Ciabatta või röstsaia viil on suurepärane ja suupärane lisand.



Usu, see on hea !






Rahulikku nädalavahetust soovides....

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar