Lihtsalt ja maitsvalt. Mitte midagi pingutavat tööpäeva lõpus ja rahule peaks jääma kõik sööjad.
500 grammi virsikuid
2 dl vahukoort
40 grammi demerara suhkrut
70 grammi võid
1 teelusikatäis vaniljesuhkrut
50 grammi valget sokolaadi
Pese virsikud ning poolita, eemalda kivid ning aseta grillile madalamale kuumusele küpsema-vabalt võib teha kogu protseduuri ka pannil. Grilli mõlemalt poolt vähemalt 5 minutit.
Vahusta vahukoor koos vaniljesuhkruga. Sulata valge sokolaad, jahuta natukene maha ning sega sisse. Aseta külmikusse kuni serveerimiseni. Kuumuta pann ja vala sinna suhkur ning lisa või. Kuumuta keskmisel kuumusel pidevalt segades kuni suhkur on sulanud. Lisa sorts vahukoort. Tõsta poolikud virsikud sisse ning aegajalt segades ja keerates hauta kuni 10 minutit.
Võta sügavam taldrik ning tõsta poolikud virsikud sisse, lisa kastet ning lõpuks supilusikatäis vahukoore-sokolaadi segu. Viimistle piparmündi lehega ja lase rahval hea maitsta.
Sobib ideaalselt ka vaniljejäätisega. Mina tänan !
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar