Pajaroog sealihaga





500 grammi sealiha
2 sellerivart
2 porgandit
3-4 küüslaugu küünt
1 väiksem porru
4-5 tomatit
12 väiksemat kartulit
1 dl punast veini
lusikatäis balsamico tumedat äädikat
0,5 teelusikatäit pipart
1 teelusikatäis soola
1 teelusikatäis peterselli
2-3 loorberilehte
1 suurem sibul
50 grammi ansoovisefileed




Lõika liha tükkideks ja pruunista pannil .Kalla suuremasse haudepotti. Viiluta juurviljad ja prae samal pannil lihaleemes mõni minut, seejärel vala need samuti haudepotti lihale peale.







Sega omavahel punane vein ja balsamico, lisa petersell, sool ning must pipar ja loorberilehed. Vala antud segu liha ja juurvilja segule. Kata kaanega ning aseta ahju hauduma vähemalt tunniks ajaks. Tõsta välja ning lisa kartulid ja ansoovisefileed. Sega ja hauta veel ca 30 minutit. Ansoovis sulab ilusti pajarooga ja annab mõnusa lisamaitse.




Lisandiks sobib hästi suur lusikatäis hapukoort  koos värske  rohelise sibula või tükeldatud lehtsalatiga.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar