Singi-munapirukas








Hommikusöögiks hea ja toekas suutäis garanteerib hea tuju terveks päevaks !                        

Põhi :


100 grammi võid
250 grammi nisujahu
ca 50 grammi vett
2 muna
50 grammi  juustu
sool, pipar

Sega omavahel kanamunad ja sulatatud või, lisa jahu, juust ja maitseained. Viimasena vesi. Anna taignal tõmmata vähemalt 20 minutit. Valmista kate ja selleks vajad :

150 grammi sinki või keeduvorsti
2 kanamuna
50 grammi majoneesi
1 supilusikatäis sinepit
musta pipart soola
näputäis tilli

Viiluta sink ribadeks, vahusta kanamunad, lisa majonees ja sinep, lisa maitseained. Sega sisse singist lõigatud ribad.  Kuumuta ahi 200 kraadini. Määri ahjuvorm kergelt võiga ja suru taigen õrnalt põhjale ja vormi seintele. Vala täidis taignale ja küpseta seda ahju keskmisel tasemel 35-40 minutit.




Peale ahjus küpsemist lase pirukal ca 5 minutit seista. Serveeri koos värske salatiga. Mõnus ka külmalt.




Võtke minevikku kui õppetundi ja vaadake, mida saate teha tulevikus. Just sellepärast tasuks võtta minevikku kui saatust, aga tulevikku kui vaba tahet. See on arukas.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar