Toffifee







Suussulav ja taevalik maitse. Saage tuttavaks-see on kodune toffifee, imeline ja nii lihtne. Kindlasti üllatad nendega oma häid sõpru-magus ja meeldejääv kingitus.


220 grammi koorest iirist
8 supilusikatäit vahukoort ( 30 %)
60 grammi tumedat sokolaadi ( 70 %)
50 grammi võid
metspähkleid ( igale toffifeele üks ) 





Tükelda iirised ja sulata need veevannil koos 4 supilusikatäie vahukoorega. Kui iirised on sulanud, lisa või ja sega mass hästi läbi. Tulemus peaks olema siidja läikega.
Kasuta silikoonvorme, see tagab, et saad toffifeed ka tervelt ja lihtsalt vormist välja. Võid määrida ka eelnevalt vorme maitsetu õliga. Tõsta igasse vormi supilusikatäis segu ja aseta keskele, terve röstitud metspähkel.




Sulata teises anumas veevannil sokolaad ja lisa sinna ülejäänud vahukoor. Sega korralikult läbi ja kata pähklid sokolaadiga. Jahuta sügavkülmas. Ideaalne 4 tundi. Eemalda silikoonvormid ja naudi. Tulemus on müstiliselt hea.



Lõpetuseks ühendan kahe Eesti ja ühe Saksa kirjaniku mõtteterad reisimisest-asi mis mulle nii vägagi meeldib !

Selleks käiaksegi välismaal, et tunda kui palju on koduses elus seda hubast, harjunut, turvalist, kui magus on tegelikult meie igapäevane leib.
Hea on teel olla. Kui ma teaksin veidi rohkem endast ja oma soovidest, võiksin kodus istudeski teel olla. Ma tunnen üht nõdrameelset, ta reisib juba palju aastaid kogu maailmas ringi ja otsib iseennast...























Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar