Eriti lihtne ja mõnus suutäis. Hommikuse kohvi või tee kõrvale, lõunasöögiks koos salatiga või õhtuseks nosimiseks- kõik variandid sobivad.
1suur pakk lehttaigent ( 1suur leht )
umbes 250 grammi liharikkaid viinereid
1 väiksem sibul
1 muna
näputäis soola, musta pipart ja tükeldatud tilli
Sulata lehttaigen ja aseta see küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi. Tõmba noaga sisse umbes 1,5 cm vahedega sälgud, nii et nuga läbistab tainast.
Aseta vahele viinerid.
Punumistööga valmis saanud, tükelda sibul pisikesteks kuubikuteks ja puista need taignale.Lisa tükeldatud till.
Kata kogu pirukapõhi nüüd riivitud juustuga. Vahusta muna kergelt ja sega see musta pipra ning soolaga. Nirista segu juustule ja küpseta pirukas 180 kraadi juures 45 minutit. Tõsta ahjust välja ja lase puhta rätiku all seista veel umbes 10 minutit. Tõsta koos küpsetuspaberiga plaadilt ja lõika meelepärased tükid.
Vana-Kreeka filosoof Sokrates ütles :
Milline inimene, kes on naudingute ori, ei riku oma keha ja hinge?
Aga nautimine pole ju siiski patt, me oleme sündinud siia ilma korra ja elult tuleb võtta kõik, mis tal meil parajasti pakkuda on.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar