MÜSLI-TOORJUUSTUKOOK





Pühapäev algab ikka ühe mõnusa koogiga! Ebamaiselt hea ja lihtsate koostisosadega. Käärigem käised üles ja asugem asja juurde.Sellel ajal kui teie seda valmistate, mõnulen mina juba ammu koogitüki ja värske kohviga.

350 grammi müslit sokolaadi ja pähklitükkidega
400 grammi sokolaadi toorjuustu
200 grammi mascarponet
370 grammi kreeka jogurtit
2 supilusikatäit vedelat mett

Tuleb ära märkida ka see, et teised jogurtid ei sobi. Liiga vedelad. Muidugi võib vajadusel kasutada zelantiini aga see nõuab taas liigselt aega.

Võtke lahtikäiv koogivorm ( 22-26 cm läbimõõduga, oleneb, kui kõrget kooki soovite. ) Puistage müslit põhjale just niipalju, et see kataks põhja. Võite suuremad tükid ka käte vahel purustada. Segage esmalt omavahel toorjuustud, jogurt ja mesi, lisage ülejäänud müsli ja segage veelkord läbi.
Tõstke mass ettevaatlikult koogivormi ja suruge õrnalt müslipadjale kinni. Siluge pealmine pind ja asetage külmkappi tahenema. 
Peale 3-4 tunnist tahenemist, tõstke vormist välja. 



Kaunistage marjade ja-või mandlilaastudega.


Nauding on garanteeritud.




Ja algavaks nädalaks väike mõttetera:Kes muretseb enne kui tarvis, see muretseb rohkem kui tarvis.








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar