200 grammi võid
200 grammi suhkrut
näputäis soola
5 kanamuna
300 grammi jahu
2 banaani
0,5 tl soodat
100 grammi piimasokolaadi
50grammi kakaod
100 ml toiduõli
keedetud ja jahutatud sooja piima vajadusel
200 grammi suhkrut
näputäis soola
5 kanamuna
300 grammi jahu
2 banaani
0,5 tl soodat
100 grammi piimasokolaadi
50grammi kakaod
100 ml toiduõli
keedetud ja jahutatud sooja piima vajadusel
Vahusta toasoe või vahule. Lisa suhkur, sool, kakao ja mikserda kohevaks vahuks. Lisa ükshaaval munad (mikserdades). Sõelu jahu ja sooda läbi sõela tainale ning sega lusikaga tainasegu ühtlaseks. Kui taigen tundub liiga paks, lisage natukene keedetud, sooja piima. Sega sisse sulatatud piimasokolaad ja kahvliga purustatud banaanimass. Sega taigen veelkord läbi. Pane taigen küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi (leivavormi ) või määri vorm võiga ning küpseta 170 kraadi juures ca 1 tund.
Lase keeksil jahtuda, seejärel kaunista tuhksuhkruga. Võid teha punastest sõstardest kastme, see annab mõnusa maitsenüansi ja leevendab banaani tugevat maitset.
Pole midagi mõnusamat, kui maitsev, omaküpsetatud keeks pühapäeva hommikul koos värske kohviga.
Väikesed, tähtsusetud, lihtsad asjad aitavad eluraskustest üle saada. Selleks võivad olla naeratus, puudutus, hea sõna, huvi teise inimese vastu ja kahtlemata teeb tuju paremaks hea toit.
Pole midagi mõnusamat, kui maitsev, omaküpsetatud keeks pühapäeva hommikul koos värske kohviga.
Väikesed, tähtsusetud, lihtsad asjad aitavad eluraskustest üle saada. Selleks võivad olla naeratus, puudutus, hea sõna, huvi teise inimese vastu ja kahtlemata teeb tuju paremaks hea toit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar