Rabarberikissell







Paljud on kindlasti ära unustanud sellise hea magustoidu tegemise nagu seda on rabarberikissell ja sellepärast võiksime selle ka uuesti meelde tuletada.
Tänapäeval poleks patt  seda õiges vormis ja serveeringus pakkuda ka restoranis.
Kuna meil kasvab rabarber rõdul suuremates ja väiksemates lillepottides juba mitmendat aastat, siis on hea sealt neid vajadusel võtta. Praegu veel tuleb uusi võrseid peale ja seega ongi paras aeg need ära kasutada.


500 grammi rabarberit
1,5 liitrit külma vett
2 dl suhkrut
3 supilusikatäit tärklist
2 dl vett 

Puhastage rabarber ja tükeldage ca 1 cm suurusteks tükkideks. Pange rabarberitükid külma vette ja ajage keema. Lisage suhkur, keetke 2-3 minutit ja alandage kuumust.
Segage omavahel tärklis ja 2 dl vett ning niristage see kisselli hulka. Lülitage pliit välja, segage kisselli kuni paksenemiseni ja eemaldage kastrul pliidilt. Serveerige näiteks koos riisipudru, kohupiima või vahukoorega.
Nii lihtne see oligi!!!




Minu kõrgeimad püüdlused on kuskil kaugel eemal, päikesesäras. Võib-olla ei küündi ma kunagi nendeni, aga ma saan vaadata ülespoole ja näha nende ilu, uskuda neisse ja püüda nendeni jõuda.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar