JOGURTIPALLID TILLI JA TŠILLIGA





Uuel aastal uue hooga, nii meil maitsed majja toodi!

Täna valmistame põneva lisandi salati juurde, sobib ka ideaalselt liha või kalatoitudega.
Lihtne valmistada ja säilivad kaua. Korralik maitseelamus...

500 grammi maitsestamata jogurtit
0,5 l oliiviõli
2-3 küüslauguküünt
2-3 supilusikatäit kuivatatud ja purustatud tšillit
peotäis värsket tilli ja või murulauku
Soovi korral röstitud seesami või kanepiseemneid



Esmalt asetage maitsestamata jogurt sõelale või marlile nõrguma, Katke kauss kilega ja jätke jogurt külmkappi nõrguma vähemalt 12 tunniks. 



Võtke korralikult suletava kaanega purk, pange sinna paar tervet tšillit ja 2-3 küüslauguküünt, lisage 0,5 liitrit kvaliteetset oliiviõli. 
Vormige nõrutatud jogurtist pallid ja seejärel veeretage neid tšillipurus, raputage peale hakitud tilli ja seemneid.



Tõstke jogurtipallid lusikaga ettevaatlikult õli sisse ja asetage külmkappi. 



Jogurtipallid on kasutamiseks juba 20 minutit peale valmistamist.
Head uut aastat kõigile ja laske maitsed julgelt valla!!!













Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar