OMLETTIRULL TOORJUUSTU JA SUITSETATUD KALAGA





Tere kõik see rahvas siin ja sealpool piiri. Olgu karantiin või mitte, sööma peame me ikka ja täna valmistame ühe lihtsa, kuid väga maitsva suupiste. 

6 kanamuna
4 dl piima
2,5 dl jahu
näputäis musta pipart, soola
1 peotäis hakitud rohelist sibulat või murulauku.



Segage komponendid omavahel läbi valage taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpsetage eelkuumutatud ahjus, keskmisel tasemel 220 kraadi juures ca 20 minutit. Tõstke ahjust välja, pöörake ettevaatlikult teisele paberile ümber ja jahutage.


Valmistage täidis :

200 grammi toorjuustu
1 supilusikatäis majoneesi
1 dl piima
200 grammi tükeldatud suitsukala
peotäis tükeldatud krevette
maitserohelist, pipart, soola
supilusikatäis sidrunimahla
Kaunistuseks  ja maitseväärtuste tõstmiseks värskeid hernevõrseid ning kalamarja.

Segage ained omavahel, laske maitsetel ca 10 minutit seguneda ja seejärel määrige see jahtunud taignale.


Keerake ettevaatlikult rulli ja tõstke  vähemalt tunniks külmkappi.  Lõika rullist ca 2 cm paksused viilud, naudi koos värske salatiga või lihtsalt vahepalana.



Olge terved!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar