120 grammi võid
1,5 dl muscavado suhkrut
2 kanamuna
1 teelusikatäis küpsetuspulbrit
2,5 dl jahu
220 grammi värsket rabarberit
100 grammi valget šokolaadi
näputäis soola
Koori ja tükelda rabarberid. Sega suuremas anumas toasoe või ja suhkur, lisa küpsetuspulber, sool ja jahu. Sega sisse kanamunad. Seejärel rabarberitükid ja hakitud šokolaad. Sega ettevaatlikult läbi. Lase külmikus 15 minutit taheneda, seejärel rulli laiali. Lõika taignast meelepärased kujundid. Võid kasutada vabalt erinev kujuga vorme. Aseta võiga määritud ahjuplaadile ja küpseta eelkuumutatud ahjus 220 kraadi juures ca 20 minutit või kuni küpsised on saanud kergelt kuldse pinna. Jahuta. Raputa peale tuhksuhkrut. Säilita kaanega suletavas karbis või purgis.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar