Kõigest võib saada looming, see sõltub vaid tegijast endast. Ükski tegevus pole iseenesest loov ega loovuseta.
Põhi :
200 grammi Savoiardi küpsiseid
1 teelusikatäis kaneeli
120 grammi võid
Täidis :
500 grammi Mascarpone toorjuustu
2 dl suhkrut
5 kanamuna
200 grammi creme fraiche või paksemat hapukoort
4 supiluskatäit tärklist
1 apelsini riivitud koor
Glasuur :
250 grammi metsmaasikaid
2 dl suhkrut
1,5 dl vett
2 supilusikatäit tärklist ja 3 supilusikatäit vett
Vahusta toorjuust koos suhkruga, lisa tärklis. Sega sisse ükshaaval kanamunad. Sega sisse creme fraiche ja apelsinikoor.
Vala segu koogipõhjale ja küpseta ahju keskmisel tasemel 1-1,5 tundi. Kui keskelt tikuga katsudes jääb tikk puhtaks on kook valmis.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar