SOKOLAADIPASTA JÄÄTISE, AED NING METSMAASIKATEGA

 


Täna oleme magustoidu lainel, pealegi on täna emadepäev ja midagi mõnusat võiks laual olla ka peale tavapäraste roogade! Lihtne, kiirelt valmiv ja loomulikult maitsev!

300 grammi jahu

3 supilusikatäit kakaopulbrit ( magustamata )

4 supilusikatäit tuhksuhkrut

2 kanamuna

näputäis soola

1 teelusikatäis vaniljesuhkrut

natukene vett

aed ja metsmaasikaid

vaarika-lagritsajäätist ( võite muidugi asendada oma äranägemise järgi)

Sõeluge jahu, segage omavahel suhkrud, sool ja kakaopulber. Lisage ükshaaval kanamunad ja segage kahvliga läbi.


Kui taigen on saavutanud paraja tiheduse, sõtkuge korralikult läbi, juhul kui taigen tundub liiga kõva, lisage natukene vett, ka lusikatäis muudab tihedust märgatavalt. 


Mässige taigen kilesse ja pange 20 minutiks külmkappi. Katke tööpind kergelt jahuga, asetage taigen sellele ja rullige võimalikult õhukeseks.


Keerake taigen ettevaatlikult rulli, ära suruge.


Lõigake taignast õhukesed seibid ja asetage seejärel mõneks minutiks sügavkülma.



Ajage suuremas kastrulis vesi keema, lisage šokolaadipasta ja keetke ca 5 minutit, nõrutage ja soovi korral jahutage külma veega, võite süüa nii kuumalt kui külmalt, lisage jäätis ja värsked marjad, raputage peale tuhksuhkrut ja nautige!



ILUSAT EMADEPÄEVA!!!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar