MASCARPONE-SIDRUNIKOOK



 Väga lihtsate koostisosadega ja mõnus kook, valmib suhteliselt lühikese ajaga. Ettevalmistuseks ca 15 minutit ja küpsetamise aeg 45-50 minutit.

500 grammi mascarpone toorjuustu

3 kanamuna

300 grammi nisujahu

0,5 teelusikatäit soola

1 teelusikatäis vaniljesuhkrut

1 supilusikatäis küpsetuspulbrit

1 sidruni mahl ja koor 

150 grammi suhkrut


Segage omavahel mascarpone ja suhkur, lisage ükshaaval kanamunad, maitseained ja jahu, segage sisse 1 sidruni mahl ja riivitud sidrunikoor.


Valage taigen võiga määritud lahtikäivasse koogivormi ( läbimõõt 24 cm ) ja küpsetage 180 kraadi juures kuni 50 minutit. Laske koogil täielikult jahtuda ja seejärel eemaldage vorm.

Serveerige koos värskete vaarikate ja sidrunijäätisega. Nii lihtne see oligi.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar