KANA PICCATA KASTMES

 


Tsitruseline, kergelt soolakas, võine ja värske - see ongi piccata. Alguse saanud Itaaliast ja sealt rändas edasi esmalt  Ameerikasse. Roog valmib imekiirelt ja veel kiiremini kaob see taldrikult kõhtu!

* kondita kanafileed ( 100 grammi sööja kohta )

* soola ja pipart maitsestamiseks 

* 120 grammi võid 

* oliiviõli ( kasutage tavalist mitte extra virgin )

* 1 sibul

* 2 küüslauguküünt

* 1 klaas jahu 

* 2 sidrunit

*1 supilusikatäis kapriseid 

* peterselli 

* 1 klaas kanapuljongit 

Haki sibul ja küüslauk, Vala pannile natuke õli ja lisa kuubikuteks tükeldatud või ( pool kogusest )

Hauta sibul ja küüslauk pehmeks, lisa puljong ja keeda ca 10 minutit, Riivi 1 sidruni koor ja lisa kastmele, samuti sidruni mahl. Lisa kaprised, sool, pipar ja hakitud petersell. Lõika teisest sidrunist õhukesed rattad ja lisa kastmele. Kuivata kanafileed, maitsesta ja kata mõlemalt poolt jahuga.


Küpseta kanafileed või ja õli segus mõlemalt poolt kuldseks. Tõsta kanafileed kastmele. Serveeri koos riisi või kartuliga. Valik on sinu!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar