GRILLITUD TIIGERKREVETID LAIMI JA VÕIGA

 


500 grammi tiigerkrevette

2 laimi

1 sibul

60 ml oliiviõli

50 grammi võid

1 teelusikatäis tšillihelbeid

1 värske tšilli

näputäis soola

peterselli

Aseta krevetid anumasse. Riivi 1 laimi koor ja pigista välja mahl, tükelda sibul ja tšilli ning lisa need krevettidele, vala juurde 30 ml oliiviõli ja näputäis soola. Sega korralikult ja jäta krevetid marineeruma umbes 20 minutiks. Kuumuta ahi 225 kraadini, lülita grillrežiimile. Aseta krevetid restile ja grilli neid umbes 5 minutit. 

Võta pann, vala sinna ülejäänud oliiviõli ja lisa või. Sulata nõrgal kuumusel, lisa tšillihelbed ja marineeerimise vedalik koos sibulatükkide ja tšilliga. Riivi segusse teise laimi koor ja pigista sisse mahl. Kuumuta mõni minut. 

Võta grillitud krevetid ja tõsta vedelikku. Sega korralikult läbi ja krevetid ongi valmis nautimiseks. Aseta krevetid taldrikule, vala üle vedelikuga ja paku kõrvale soojasid tortillarulle. Tortillarullid maitsevad eriti hästi kui kastate neid aegajalt laimi ja tšilliga maitsestatud sulavõisse. Võite proovida ka koos safranimajoneesiga. Selleks võtke mõned safrani niidid ja pange need supilusikatäie veega mõneks minutiks seisma ja seejärel lisage 100 grammi majoneesi. Segage korralikult läbi ja olete saanud väga mõnusa maitsega kastme.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar