Põhi :
150 grammi šokolaadiküpsiseid
50 grammi sulatatud võid
Täidis :
400 grammi jogurtit
350 grammi kreemjat kookospiima
150 grammi mett
2 laimi mahl ja riivitud koor
6 želantiinilehte
1 teelusikatäis vaniljesuhkrut
Kate :
150 grammi metsmaasikaid
5 teelusikatäit suhkrut
1 želantiileht
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru segu õrnalt koogivormi ( läbimõõduga 20-24 cm ) Täidise valmistamiseks ühenda omavahel jogurt, kookospiim, vaniljesuhkur ja mesi, riivi laimidelt peenema riiviga koor ja pigista välja mahl. Sega kõik omavahel läbi. Pane želantiinilehed umbes 10 minutiks külma vette likku, seejärel pigista üleliigne vesi välja ja sulata tilga veega ning sega see eelnevalt valmistatud segusse. Vala segu küpsisepõhjale ja aseta külmikusse paariks tunniks tahenema.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar