1-1,5 saia
1 teelusikatäis vaniljepastat
1 teelusikatäis kaneeli
4 dl vahukoort
2 kanamuna
0,4 - 0,5 kg konserveerituid virsikuid
Lõigake saiaviiludel ääred ära, ja laduge 1 kiht saiaviile ahjuvormi. Ääred lõigake kuubikuteks, need kasutame ära viimistluses. Viilutage virsikud ja asetage need omakorda saiaviiludele, jätke paar virsikut alles.
Laduge virsikuviiludele järgmine kiht saiaviile ning seejärel lõigake kuubikuteks järelejäänud virsikud ning katke nendega saiaviilud, puistake peale ka kuubikuteks lõigatud ääred. Vispeldage kanamunad kergelt vahule, lisage kaneel ja vaniljepasta ning vahukoor koos virsikutest alles jäänud mahlaga. Segage läbi ja valage segu vormi ning seejärel asetage vorm vähemalt 4 tunniks külmikusse.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar