SAIAVORM VIRSIKUTEGA

 


1-1,5 saia

1 teelusikatäis vaniljepastat

1 teelusikatäis kaneeli

4 dl vahukoort 

2 kanamuna

0,4 - 0,5 kg konserveerituid virsikuid

Lõigake saiaviiludel ääred ära, ja laduge 1 kiht saiaviile ahjuvormi. Ääred lõigake kuubikuteks, need kasutame ära viimistluses. Viilutage virsikud ja asetage need omakorda saiaviiludele, jätke paar virsikut alles. 

Laduge virsikuviiludele järgmine kiht saiaviile ning seejärel lõigake kuubikuteks järelejäänud virsikud ning katke nendega saiaviilud, puistake peale ka kuubikuteks lõigatud ääred. Vispeldage kanamunad kergelt vahule, lisage kaneel ja vaniljepasta ning vahukoor koos virsikutest alles jäänud mahlaga. Segage läbi ja valage segu vormi ning  seejärel asetage vorm vähemalt 4 tunniks külmikusse. 


Kuumutage ahi 180 kraadini ja küpsetage saiavormi tund aega. Serveerige koos vaniljekastme, jäätise või piimaga. 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar