TÄIDETUD VÕILEIB

 


Suurepärane ja mõnus vaheldus tavalistele võileibadele. Krõbe paneering lisab maitsenüansse, täidis on mahlane ja maitsev. Lihtne ning kiirelt valmiv hommikusöök või vahepala.

6 viilu röstsaia võib olla ka seemnetega, seda maitsvam on tulemus

50 grammi kanasinki

50 grammi riivitud juustu

50 grammi paprikat või tomatit. Tomatiga jääb sisu mahlasem.

100 grammi kanamaitselist kartulikrõpse või tavalist riivsaia

2-3 kanamuna

musta pipart, soola

Vahustage kanamunad ja maitsestage soola ning pipraga. Rullige saiaviilud laiaks ja lõigake klaasiga välja ringid.

Kui kasutate paneeringuks kartulikrõpse, siis purustage need saumiksri või köögikombainiga, loomulikult võite seda teha ka käsitsi, kuid masinaga saate kiiremini ja parema tulemuse. Viilutage sink ribadeks ja tõste need pooltele saiasõõrikutele. Lisage riivitud juustu ja paprikat või tomatit.

Asetage teine pool peale ja suruge kergelt kokku. Kaste vahustatud munasse ja seejärel katke mõlemalt poolt paneeringuga.

Küpsetage kuumaõhufritüüris või ahjus mõlemalt poolt kuldpruuniks. Lisage meelepärast salatit ja suurepärane suutäis on valmis nautimiseks.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar