BAKLAŽAANIKOOK

 


500 grammi baklažaanipüreed 

100 grammi piimašokolaadi

3 supilusikatäit vedelat mett

100 grammi kakaod

100 grammi jahu ( isekerkivat)

2 teelusikatäit küpsetuspulbrit

3 kanamuna

näputäis soola

Kui teil ei ole baklažaanipüreed käepärast, siis võtke umbes kilone baklažaan, puhastage ära ning lõigake kuubikuteks ja seejärel keetke pehmeks ning püreestage. Kuumutage ahi 180 kraadini. Sulatage šokolaad veevannil ja lisage see baklažaanipüreele.

Lisage püreele jahu, kakao, sool, mesi, küpsetuspulber ja kanamunad. Segage korralikult läbi ja valage õli või võiga määritud küpsetusvormi. 


Küpsetage ahju alumisel tasemel 45 minutit, seejärel tõstke välja jahtuma. Serveerige koos vahukoore ja marjadega.

Võite kasutada ka muffinivorme, kuid siis jääb küpsetusaeg ca 15 minutit. Sellest koogist saab teie uus lemmik ja tulevikus vaatate baklažaani kaupluses hoopis teise pilguga!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar